Council of judges
of Ukraine

enEN uaUA

08.02.2018, 08:27

До уваги кандидатів до складу ВРП та ВККС України, які обиратимуться з'їздом суддів України До уваги кандидатів до складу ВРП та ВККС України, які обиратимуться з'їздом суддів України

Шановні кандидати до складу Вищої ради правосуддя та Вищої кваліфікаційної комісії суддів України!

Організатори інформаційного марафону, який заплановано провести за вашої участі 16 лютого 2017 року з 10.00 до 12.30 і з 13.30 до 18.00 в Українському кризовому медіа-центрі (Український дім, вул. Хрещатик, 2), задля вирішення усіх організаційних питань, звертаються до Вас з проханням надати до прес-служби Ради суддів України за телефоном (044) 277-76-34 або на e-mail: pressoffice@court.gov.ua свої контактні дані та підтвердження участі у заході. Інформацію просимо надати до 18 години 14 лютого 2018 року.  

Зазначимо, що інформаційний марафон відбудеться за участі суддів та суддів у відставці, які висунули свої кандидатури для обрання до складу Вищої ради правосуддя та Вищої кваліфікаційної комісії суддів України з’їздом суддів України.

Кандидати до складу Вищої ради правосуддя та Вищої кваліфікаційної комісії суддів України матимуть змогу публічно представити свою позицію щодо мотивів самовисунення до складу органів судової влади та відповісти на запитання учасників інформаційного марафону.

Черговість виступів кандидатів відбуватиметься відповідно до списку кандидатів, оприлюднених на сайті ВРП та ВККС. Регламент: 5 хвилин – виступ кандидата, 10 хвилин – відповіді на запитання.

Інформаційний марафон транслюватиметься онлайн на сайті Українського кризового медіа-центру (УКМЦ).

Організатори заходу: Рада суддів України, Вища рада правосуддя та Вища кваліфікаційна комісія суддів.

До участі запрошуються: особи, які подали документи як кандидати до складу ВРП та ВККС, представники медіа-спільноти і громадські активісти – всі, кому цікава доля української судової влади.

Прес-служба РСУ