Council of judges
of Ukraine

enEN uaUA

19.09.2017, 08:29

Голова Ради суддів України взяла участь у загальних зборах суддів апеляційного суду міста Києва Голова Ради суддів України взяла участь у загальних зборах суддів апеляційного суду міста Києва

18 вересня 2017 року в малому конференц-залі Апеляційного суду міста Києва відбулися загальні збори суддів, які були скликані за ініціативою голови суду Ярослава Головачова, за участю Голови Ради суддів України Валентини Сімоненко

Головуючим заходу одноголосно обрано Ярослава Головачова, який розпочав зібрання з приємних урочистостей з нагоди присвоєння судді Апеляційного суду міста Києва у відставці Світлані Стрижко почесного звання «Заслужений юрист України». Під час оголошення Указу Президента, голова Апеляційного суду міста Києва відзначив значний особистий внесок судді у відставці у державне будівництво, соціально-економічний, науково-технічний, культурно-освітній розвиток України, вагомі трудові здобутки та високий професіоналізм. Для вручення державної нагороди слово було надане почесній гості заходу - Голові Ради суддів України Валентині Сімоненко.

У ході проведення заходу, голова суду та весь суддівський корпус в урочистій обстановці щиро привітали із ювілейними датами суддю судової палати з розгляду кримінальних справ Олега Маліновського, а також суддю судової палати з розгляду цивільних справ Любов Поливач. Колеги відзначили позитивні професійні та моральні характеристики ювілярів та побажали їм професійних успіхів, міцного здоров’я, стабільності, добробуту та довгих років життя.
Прийняла щиросердечні вітання від колективу суддів з нагоди свого дня народження і суддя судової палати з розгляду кримінальних справ Ірина Горб.
Упродовж засідання суддівський колектив розглянув та схвалив пропозиції, винесені на розгляд порядку денного зборів що стосуються питань внутрішньої діяльності Апеляційного суду міста Києва. Зокрема, судді проголосували за внесення змін до складів постійно діючих колегій суддів судової палати з розгляду цивільних справ Апеляційного суду міста Києва та затвердження кількісного та персонального складу судових палат, визначення спеціалізації суддів щодо розгляду конкретних категорій справ, затвердження постійно діючих колегій суддів та вирішення інших питань внутрішньої діяльності суду, з урахуванням запропонованих змін.
Наприкінці зібрання судді одностайно проголосували за ініціювання внесення Президентові України подання про нагородження судді Апеляційного суду міста Києва у відставці орденом князя Ярослава Мудрого V ступеня.
Вирішивши усі питання порядку денного зборів, головуючий заходу Ярослав Головачов висловив вдячність усім присутнім за проведену роботу та побажав сил, наснаги та успіхів у щоденній професійній діяльності.


Інформує Прес-служба Апеляційного суду міста Києва
Джерело:http://www.apcourtkiev.gov.ua/?p=11857

Прес-служба РСУ