Council of judges
of Ukraine

enEN uaUA

14.03.2017, 15:34

На з’їзді суддів України визначилися з кандидатами до ВРП, які будуть включені до бюлетеня для голосування На з’їзді суддів України визначилися з кандидатами до ВРП, які будуть включені до бюлетеня для голосування

Делегати XIV позачергового з’їзду суддів України визначилися з кандидатами до ВРП, які будуть включені до бюлетеня для голосування.

На початку обговорення питання щодо обрання членів Вищої ради правосуддя стало відомо, що дехто із кандидатів зняли свої кандидатури. Відмовилися від участі у перегонах суддя апеляційного суду Вінницької області Анатолій Кривошея, суддя Господарського суду Харківської області Олександр Мамалуй, суддя Господарського суду Івано-Франківської області Павло Шкіндер, суддя Київського районного суду міста Одеси Ігор Борщов, суддя апеляційного суду міста Києва Степан Гладій та суддя Житомирського апеляційного адміністративного суду Богдан Моніч. Таким чином,свої кандидатури зняли шість кандидатів.

У підсумку обговорення до бюлетеня було включено 16 кандидатів, до яких немає зауважень після перевірки Секретаріатом Вищої ради правосуддя і які є делегатами з’їзду, а також кандидати за включення яких проголосували делегати з’їзду. Загалом до бюлетеня включено 24 кандидати, з яких: 16-ть - делегати з’їзду, шестеро – судді адміністративних судів і двоє суддів з господрських.

Прес-центр судової влади