Council of judges
of Ukraine

enEN uaUA

15.11.2017, 17:30

«Правосуддя майбутнього – очима дітей»! «Правосуддя майбутнього – очима дітей»!

Сьогодні в Одеському апеляційному господарському суді відбулось урочисте відкриття II етапу Міжрегіонального конкурсу творчих робіт для дітей з особливими потребами «Правосуддя майбутнього – очима дітей»!

Проведення такого конкурсу підтримано Радою суддів України 12 жовтня 2017 року, що демонструє зацікавленість висвітлення творчого потенціалу дітей вищими органами судової влади.

Підхід до визначення найкращих робіт обрано нетиповий. Адже конкурс буде проведено у III етапи. I етап складається з підготовки дітьми творчих робіт до виставки за визначеною тематикою. II етап виставки проходитиме одразу у трьох судах України: Одеському апеляційному господарському суді, Апеляційному суді міста Києва та Львівському апеляційному господарському суді. А за результатами регіонального відбору, найкращі роботи будуть представлені 15 грудня 2017 на III етапі конкурсу, який відбудеться в стінах Верховного суду України.

Ініціатором проведення конкурсу стала Всеукраїнська Громадська організація інвалідів «Правозахисна спілка інвалідів» за підтримки Одеського апеляційного господарського суду в Одеському регіоні.

Задля того, щоб діти розвивались не тільки творчо, а й науково, кожен учасник виставки був нагороджений поїздкою до Музею цікавої науки – першого на півдні України, де зібрано незвичайні наукові експонати.

Подібні заходи вкотре доводять, що для творчості немає перешкод!

Джерело прес-служба Одеського апеляційного господарського суду

Прес-служба РСУ