Council of judges
of Ukraine

enEN uaUA

12.10.2021, 12:27

Президент України підписав Указ «Про відзначення державними нагородами України з нагоди Дня юриста" Президент України підписав Указ  «Про відзначення державними нагородами України з нагоди Дня юриста

Президент України Володимир Зеленський підписав УКАЗ №526/2021 «Про відзначення державними нагородами України з нагоди Дня юриста». 

В Указі зазначається, що нагороди і відзнаки вручаються за вагомий особистий внесок у розбудову правової держави, багаторічну плідну працю та високий професіоналізм.

Серед юристів, прізвища яких вказано в Указі Президента, є й Джулай Олександр Борисович — суддя Одеського апеляційного суду у відставці. 

Рада суддів України на своєму засіданні 11 червня 2021 року рішенням №28 підтримала подання до Президента України щодо присвоєння почесного звання "Заслужений юрист України" Олександру Борисовичу Джулаю.

У рішенні Ради суддів України зазначено, що суддю у відставці подано на присвоєння почесного звання за значний внесок у розбудову правової держави, особистий вклад у забезпечення захисту прав і свобод громадян, багаторічну бездоганну роботу в судовій системі держави, високий професіоналізм.

Пресслужба РСУ