Council of judges
of Ukraine

enEN uaUA

07.08.2019, 09:31

Президент України Володимир Зеленський затвердив склад Комісії з питань правової реформи Президент України Володимир Зеленський затвердив склад Комісії з питань правової реформи

Сьогодні, сьомого серпня 2019 року, Президент України Володимир Зеленський підписав Указ №584/2019, яким затвердив Положення про Комісію з питань правової реформи. Про це йдеться на офіційному сайті глави держави.

Відповідно до пункту 28 частини першої статті 106 Конституції України Президент постановив затвердити: Положення про Комісію з питань правової реформи; персональний склад Комісії з питань правової реформи.

Голова держави визначив, що у роботі Комісії з питань правової реформи беруть участь з правом дорадчого голосу консультанти та спостерігачі від міжнародних організацій.

До складу Комісії з питань правової реформи увійшли (за згодою) Голова Ради суддів України Богдан Моніч та заступник Голови Ради Вадим Бутенко. Вони працюватимуть у  робочій групі з питань розвитку законодавства про організацію судової влади та здійснення правосуддя. Всього до складу Комісії з питань правової реформи увійшли 84 правники.

Цей Указ набирає чинності з дня його опублікування.

За інформацією Офіційного інтернет-представництва

Прес-служба РСУ