Council of judges
of Ukraine

enEN uaUA

23.08.2019, 09:50

Привітання Голови Ради суддів України з Днем Незалежності України Привітання Голови Ради суддів України з Днем Незалежності України

Від імені Ради суддів України та від себе особисто сердечно вітаю вас із Днем Державного Прапора України та 28-ю річницею Незалежності України!

Утворення суверенної України – це результат безперервної боротьби наших предків від часів славетних запорізьких козаків та навіть з більш ранніх епох, а 24 серпня – день, що золотими літерами вписаний в історію нашої держави. Ця знаменна дата законодавчо закріпила віковічне прагнення українців до національного відродження, духовної свободи, економічного зростання, культурного піднесення і верховенства права. Ми перебуваємо на історичному шляху перетворення України в цивілізовану, демократичну, прогресивну Державу, якою пишалися б попередні покоління українців і пишатимуться наші діти. Знаю, нам є чим пишатися, є що виправляти і вдосконалювати у процесі державотворення так, аби не було соромно перед нащадками за згаяний час та втрачені можливості. Я вірю, що кожен на своєму місці, змінюючи себе – змінює світ навколо на краще.

З нагоди Дня Незалежності України я від усієї душі бажаю вам та вашим рідним міцного здоров’я, щастя, добра, достатку, щедрої долі та миру заради майбутнього нашої держави та її народу. Слава Україні!

Голова Ради суддів України     Богдан Моніч