Council of judges
of Ukraine

enEN uaUA

07.05.2021, 08:12

Привітання Голови Ради суддів України з Днем пам'яті та примирення і Днем перемоги Привітання Голови Ради суддів України з Днем пам'яті та примирення і Днем перемоги

Шановні колеги! Працівники апарату судів! Дорогі українці!

Від імені Ради суддів України та від мене особисто прийміть сердечні вітання з нагоди 76 річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні та з Днем пам'яті та примирення!

Величний подвиг захисників і визволителів української землі залишається невичерпним джерелом патріотизму та прикладом справжнього служіння своєму народу. Бо, хоч багато часу минуло від тієї весни 45-го, важко сьогодні знайти українську родину, у родоводі та пам’яті якої немає особистих втрат від тієї війни.

Ми з вами їхні нащадки. Ми знаємо ціну Перемоги, знаємо, як захищати свою землю і найрідніших людей. Ми пам'ятаємо і ми перемагаємо з тим, щоб ніколи знову не повторилася трагедія останньої світової війни.

Дорогі ветерани, бійці повстанських загонів, трудівники тилу, солдатські вдови, діти війни! Ви зробили все, щоб ваші нащадки жили під мирним небом! Низький вам уклін і вічна шана.

Бажаю вам і вашим родинам міцного здоров’я, злагоди, миру, спокою і віри у завтрашній день в ім’я щасливого майбутнього нашої країни.

З повагою
Голова Ради суддів України                                                                      Богдан Моніч