Council of judges
of Ukraine

enEN uaUA

13.10.2020, 05:26

Привітання Голови Ради суддів України з Днем захисника України Привітання Голови Ради суддів України з Днем захисника України

Дорогі співвітчизники! Шановні колеги!

Від імені Ради суддів України та від мене особисто прийміть найщиріші вітання з нагоди Дня захисника України, Українського козацтва та Покрови Пресвятої Богородиці!

Ці три свята для українців нероздільні, бо з поконвіку Пресвята Богородиця захищала тих, хто боронить рідну землю – українських козаків, а зараз їхніх нащадків, які пліч-о-пліч стоять на Сході України, стримуючи російського агресора та його поплічників.

Саме 14 жовтня ми вшановуємо мужність та героїзму захисників незалежності і територіальної цілісності України, військових традицій і звитяг Українського народу. І саме українські воїни для нас, людей цивільних, є носіями справжньої, непідробної військової честі та гідності, що передавалась крізь століття – із покоління в покоління через кров і генетичний код нескореного люду.

Ми вдячні нашим воїнам за мирне небо, за можливість вчитись, працювати, ростити дітей і доглядати стареньких батьків, але понад усе ми повинні пам'ятати і шанувати тих, хто ризикуючи своїм життям, щоденно наближає час жаданої Перемоги над підступним загарбником і відновлення територіальної цілісності рідної України.

Здоров'я Вам, українські захисники, сили, віри, здійснення найзаповітніших мрій та задумів! Бережіть себе та Україну і повертайтеся додому живими!

З повагою

Голова Ради суддів України                Богдан Моніч