Council of judges
of Ukraine

enEN uaUA

04.06.2019, 10:18

Привітання Голови Ради суддів України з нагоди утворення господарських судів Привітання Голови Ради суддів України з нагоди утворення господарських судів

Вельмишановні колеги, судді і працівники господарської юрисдикції!

Від себе особисто та від імені членів Ради суддів України прийміть щиросердечні вітання з нагоди 28-ї річниці з дня утворення системи господарських судів України.

Знаменно, що господарські суди народилися водночас із новою незалежною державою Україною й проходили разом із нею всі непрості етапи розвитку й становлення.

Господарські суди України, як спеціалізована ланка судової влади, витримали перевірку часом і довели свою спроможність забезпечити захист прав суб’єктів господарювання, зробили неабиякий внесок в розвиток та функціонування національної економіки. Тож нехай ваші професійні зусилля будуть винагородженні повагою і довірою громадян.

Щиро бажаю вам плідної роботи, успіхів у зміцненні законності та забезпечені верховенства права, міцного здоров'я, родинного затишку, життєвої наснаги та нових здобутків у професійній діяльності в ім'я процвітання України.

З повагою

Голова Ради суддів України                                      Олег Ткачук