Council of judges
of Ukraine

enEN uaUA

15.08.2019, 12:38

Рада суддів України провела співбесіди з 22 кандидатами на посаду судді Конституційного Суду України Рада суддів України провела співбесіди з 22 кандидатами на посаду судді Конституційного Суду України

Сьогодні, 15 серпня 2019 року, Рада суддів України на своєму засіданні провела співбесіди з 22 кандидатами на посаду судді Конституційного Суду України, яких обиратимуть делегати XVII позачергового з'їзду суддів України. 

Співбесіди з кандидатами транслювалися на Youtube каналі Ради суддів України. Їх можна переглянути за посиланням  https://www.youtube.com/watch?v=dRRsJS_FXlg

Також члени Ради розглянули ще два питання порядку денного, які стосувалися заохочень працівників суду та суддів у відставці з нагоди відзначення 28 річниці Незалежності України та затвердили склад Організаційних комітетів у кожній області, Автономній Республіці Крим, містах Києві та Севастополі, зі скликання і  проведення спільних зборів суддів місцевих загальних судів для обрання делегатів на XVII позачерговий з'їзд суддів України.

Зараз, у засіданні Ради оголошена перерва до 10 години 16 серпня. У п'ятницю члени РСУ продовжать проводити співбесіди з кандидатами на посаду судді КСУ.

Прес-служба РСУ