Council of judges
of Ukraine

enEN uaUA

29.10.2018, 08:07

Рада суддів України висловлює співчуття у зв'язку з Керченською трагедією Рада суддів України висловлює співчуття у зв'язку з Керченською трагедією

Від імені Ради суддів України та усієї суддівської спільноти Голова Ради Олег Ткачук, під час засідання Ради суддів України, яке відбулося 26 жовтня 2018 року, висловив співчуття Рефа́ту Чубарову – Голові Меджлісу кримськотатарського народу, народному депутату України, українському кримськотатарському політику і громадському діячу, у зв'язку з Керченською трагедією.

"Ми у жалобі разом з Кримом. З людьми, які стали жертвами загарбницької, прокремлівської політики, що відбирає життя у молоді.

У Фатьми Карпушевої та Арзи Ільясової та їхніх рідних є надія, що дівчата одужають і радітимуть життю.

Батьки Рудена Джураєва, Сергій Степаненко, Романа Каримова, Владислава Вердибоженка, Аліни Керової, Руслана Лисенко, Микити Флоренського, Данила Пипенка, Дар'ї Чегерест, Ксенії Болдіної, Владислава Лазарєва, Олексія Лавриновича, Єгора Пєрєпьолкіна, Ганни Журавльової житимуть у вічній скорботі за дітьми. Дітям і внукам до віку не вистачатиме Людмили Устенко, Олександра Моісеєнка, Анастасії Бакланової та Світлани Бакланової, Лариси Кудрявцевої.

Кожен з нас вражений цією трагічною подією, бо цю трагедію принесли в український Крим ті, хто не цінує людське життя, як не цінує закони і усталений світовий порядок. Крим – це Україна. Був, є і буде! А кожна трагедія, що відбувається на українській землі, кровоточить відкритою раною у серці кожної божої людини.

Весь наш біль повернеться тим, хто його завдає, сторицею. Ми у скорботі. У скорботі, яка додає сили і віри в торжество справедливості, де людина, її життя, права і свободи, як Україна, Понад усе!", - сказано у співчутті.

Від імені Ради суддів України співчуття висловив Голова Ради Олег Ткачук.

Прес-служба РСУ