Council of judges
of Ukraine

enEN uaUA

13.04.2018, 13:00

Відбулась вже третя зустріч Дорадчої групи партнерів Програми USAID "Нове правосуддя" Відбулась вже третя зустріч Дорадчої групи партнерів Програми USAID

Члени Ради суддів України, Інна Плахтій, Богдан Моніч та Володимир Кравчук, взяли участь у третій зустрічі Дорадчої групи партнерів програми (ДГП). Функцією ДГП є визначення та перевірка показників програми, які розроблені на основі міжнародних інструментів оцінювання судових систем, а також розробка рекомендацій для програми та її українських партнерів на основі аналізу даних моніторингу та оцінювання. 

Під час зустрічі учасники ознайомились з результатами та висновками першої програми моніторингу судових процесів та з проектами нових методик вимірювання довіри до судової влади. Вони також обговорили показники моніторингу та оцінювання Програми USAID «Нове правосуддя», що базуються на результатах національних опитувань працівників апарату суду та юристів, що беруть участь у судових провадженнях, і взяли участь у другому щорічному опитуванні членів дорадчої групи щодо незалежності та підзвітності судової системи України відповідно показників Європейської мережі рад правосуддя (ЄМРП). 

До складу ДГП входять представники урядових інституцій – партнерів програми, міжнародних програм та проектів, а також організацій громадянського суспільства, які активно долучаються до реформи системи правосуддя.

Прес-служба РСУ