Council of judges
of Ukraine

enEN uaUA

08.10.2018, 06:05

Вітання Голови Ради суддів України з Днем юриста Вітання Голови Ради суддів України з Днем юриста

Шановні колеги! Ваша честь, високоповажні судді! Вельмишановні прокурори, адвокати, працівники апарату судів, нотаріуси – всі, хто об’єднаний великим покликанням служіння Закону!

Від імені Ради суддів України та від себе особисто, з почуттям глибокої поваги, вітаю Вас з професійним святом – Днем юриста! Це свято об’єднує усіх, хто захищає конституційні права та свободи громадян, сприяє розбудові демократичної, правової Української держави, стоїть на сторожі інтересів кожної людини, яка шукає Законності та Справедливості. Бо саме через своє серце, душу і розум Ви пропускаєте проблеми, страждання і навіть долю цих людей, часто забуваючи в коловороті справ про своїх рідних, які чекають на вас вдома. 

Ви віддані своїй професії і безмежно їй вірні, а це вже заслуговує на повагу. Тож нехай і надалі ваша праця приносить вам задоволення, нехай вам підкоряються нові кар’єрні висоти, відкриваються двері високоповажних правових інституцій, а ваша практика поповнюється новими професійними перемогами в ім’я розбудови демократичного, правового суспільства, забезпечення верховенства права у нашій державі і захисту Людини. 

Міцного здоров’я вам, добра, радості, щастя, родинного затишку, творчої наснаги і професійних успіхів.

З повагою Голова Ради суддів України                Олег Ткачук