Рада Суддів
України

uaUA enEN

10.10.2018, 06:27

Член Ради суддів України Євген Мєзєнцев обраний заступником голови суду Член Ради суддів України Євген Мєзєнцев обраний заступником голови суду

Член Ради суддів України, суддя Шостого апеляційного адміністративного суду Євген Мєзєнцев, дев'ятого жовтня 2018 року, наказом голови суду приступив до виконання повноважень заступника голови на строк до восьмого жовтня 2021 року. На посаду заступника голови Євгена Мєзєнцева було обрано на зборах суддів суду, які відбулися восьмого жовтня.

Євген Мєзенцев до Ради суддів України обирався суддівською спільнотою двічі: у 2015 та 2018 роках з'їздом суддів України.

Голова Ради суддів України Олег Ткачук від імені Ради та від себе особисто вітає колегу з обранням і призначенням на високу та відповідальну адміністративну посаду у суді. "Це прояв найвищої довіри колег та оцінки досвіду, набутого під час роботи в органі суддівського самоврядування. Ми бажаємо Євгену Ігоровичу успіхів на новій посади, гідно представляти інтереси суддів та працівників апарату суду на всіх рівнях судової влади, завжди пам'ятати про те, що незалежність суддів та судів, неупередженість судочинства та беззаперечна повага до правосуддя, є найвищою ознакою верховенства права у державі. Здоров'я Вам, наснаги та підтримки тих, хто довірив Вам важелі управління в організації роботи суду", - наголосив Олег Ткачук.

Голова Ради зазначив, що з призначенням Євген Мєзєнцева на адміністративну посаду, він складе з себе повноваження члена Ради суддів України. Разом з тим, Рада суддів України очікує на поповнення новими членами найвищого органу суддівського самоврядування, яке відбудеться за рахунок представників Вищого антикорупційного суду та Вищого суду з питань інтелектуальної власності. 

"Конкурс до цих судів триває і ми впевнені, що суддями і, відповідно, членами Ради суддів України стануть найкращі представники юридичної спільноти держави", - переконаний Олег Ткачук.

Прес-служба РСУ