Рада Суддів
України

uaUA enEN

06.06.2018, 10:07

Члени Ради суддів України нинішнього і попереднього скликань обговорили питання судової реформи та антикорупційного суду Члени Ради суддів України нинішнього і попереднього скликань обговорили питання судової реформи та антикорупційного суду

5 червня 2018 року члени Ради суддів України суддя Дніпропетровського окружного адміністративного суду Валерія Чорна та суддя Ленінського районного суду міста Дніпропетровська Дмитро Мовчан, а також суддя Львівського окружного адміністративного суду - голова комітету комунікацій в Раді суддів України попереднього скликання Олександр Сасевич взяли участь в телевізійному проекті "Грані" на 34 телеканалі у місті Дніпро.

Основною темою для розмови стала судова реформа. Говорили також про відкритість судової влади, кваліфікаційне оцінювання суддів, оптимізацію судів. Під час ефіру обговорили перспективи створення антикорупційного суду в Україні. Валерія Чорна, яка у складі української делегації минулого року відвідала Словаччину в рамках навчальної програми "Спеціалізовані антикорупційні суди", поділилася своїм баченням щодо ефективності функціонування окремого антикорупційного суду та результатів його роботи на прикладі сусідньої Словаччини.

Прес-служба РСУ