Рада Суддів
України

uaUA enEN

13.05.2019, 09:50

​Голова Ради суддів України Олег Ткачук взяв участь у першому лекторіумі в рамках "Школи права" ​Голова Ради суддів України Олег Ткачук взяв участь у першому лекторіумі в рамках

Про зміни, які забезпечують розвиток демократичної держави? Про основні завдання та організацію роботи Ради суддів України? Про те, чому важливо мати стандарти організації роботи судів та про багато важливих питань Голова Ради суддів України Олег Ткачук розповів слухачам під час лекторіуму у "Школі права".

Повне відео виступу:

Нагадаємо, в квітні 2019 року широкій громадськості та професійній спільноті було презентовано      "Лекторіум" - суботні лекції на тематику правосуддя, застосування норм матеріального та процесуального права.

Такі лекції відбуваються у місті Києві під егідою громадської організації "Відкрита Україна" та Проекту "Відкритий Суд", а їх авторами є відомі лектори: судді, прокурори, адвокати. Відвідувачами лекцій є не тільки практикуючі юристи, але, у першу чергу, - талановиті студенти-правники 1-5 курсу навчання, які, проходять стажування, здобувають практичні знання та отримують Кваліфікаційний Сертифікат про підтвердження рівня своїх знань у сфері права, - за наслідком незалежного оцінювання. 

Джерело
Прес-служба РСУ