Рада Суддів
України

uaUA enEN

24.10.2017, 14:25

Кандидати на посаду судді опанують навички роботи з медіа Кандидати на посаду судді опанують навички роботи з медіа

Розробниками навчального курсу є діючі судді, представники Ради суддів України, які мають значний досвід із судових комунікацій.

 

У підготовці курсу беруть участь суддя Львівського окружного адміністративного суду, член Ради суддів України, кандидат юридичних наук Олександр Сасевич, суддя Харківського окружного адміністративного суду, член Ради суддів України Людмила Волкова.

Розробники обговорюють напрацьовані матеріали навчального курсу (тренінгу) кандидатів на посаду судді, зміст презентацій доступу ЗМІ та представників громадськості на судові засідання, фото- і відеозйомки, звукозапису, трансляції судових засідань, спілкування із журналістами (підготовка до інтерв’ю, техніки поводження перед камерою, спілкування в умовах конфлікту), типи кризових ситуацій у суді, визначення справ, що можуть викликати суспільний інтерес, організації спілкування в умовах конфлікту, підготовки до судового процесу у зв’язку з розглядом резонансної справи. Акцентується увага на важливості застосування інтерактивних методів навчання дорослої аудиторії.

Прес-служба РСУ