Рада Суддів
України

uaUA enEN

26.11.2018, 16:50

Майстер-клас від суддів для слухачів медіа-школи Запорізького міського палацу дитячої та юнацької творчості Майстер-клас від суддів для слухачів медіа-школи Запорізького міського палацу дитячої та юнацької творчості

Член Ради суддів України, суддя Мелітопольського міськрайонного суду Запорізької області Ігор Бахаєв та суддя Комунарського районного суду міста Запоріжжя Роман Холод провели майстер-клас для дітей, які навчаються у медіа-школі Запорізького міського палацу дитячої та юнацької творчості.

Для майбутніх журналістів було розроблено презентацію, за допомогою якої вони в доступній формі змогли дізнатись про забезпечення об’єктивного та неупередженого висвітлення інформації та недопустимості при цьому порушення прав і свобод громадян, приниження їх честі, гідності й ділової репутації, а також авторитету суду та статусу судді.

Також, під час майстер-класу було висвітлено особливості притягнення до кримінальної відповідальності осіб, які чинять перешкоди законній професійній діяльності журналіста.

Після проведення заходу, судді повідомили дітям про те, що Радою суддів України у рамках відзначення 15 грудня 2018 року "Дня працівників суду" проводиться Всеукраїнський конкурс малюнку і твору серед школярів на тему "Правосуддя", розповіли про умови конкурсу та запросили взяти у ньому участь.

Судді подякували дітям за активну участь у майстер-класі, щиру зацікавленість та позитивні емоції.

Окрема подяку було висловлено директору Запорізького міського палацу дитячої та юнацької творчості Людмилі Маринюк за плідну співпрацю і можливість отримати задоволення від цікавого спілкування з дітьми.

За інформацією прес-служби суду

Прес-служба РСУ