Рада Суддів
України

uaUA enEN

01.10.2018, 16:10

Обрано голів новоутворених судів Обрано голів новоутворених судів

Зборами суддів новоутворених Західного апеляційного господарського суду, Першого та Сьомого апеляційних адміністративних судів обрано голів судів. Ними стали:

Західного апеляційного господарського суду – Плотніцький Борис Дмитрович.

Суд було утворено Указом Президента України від 29.12.2017 року №454/2017 "Про ліквідацію апеляційних господарських судів та утворення апеляційних господарських судів в апеляційних округах". Західний апеляційний господарський суд в апеляційному окрузі, що включає Закарпатську, Івано-Франківську, Львівську, Тернопільську та Чернівецьку області, розташовується суд у місті Львові.

Указом Президента України від 28.09.2018 №295/2018 було переведено суддів з Львівського апеляційного господарського суду до Західного апеляційного господарського суду. 

Першого апеляційного адміністративного суду  - Геращенко Ігор Володимирович. Юрисдикція суду поширюється на Донецьку та Луганську області. Розташовується суд у місті Краматорськ. 

Сьомого апеляційного адміністративного суду – Кузьмишин Віталій Миколайович. 

Сьомий апеляційний адміністративний суд в апеляційному окрузі, що включає Вінницьку, Житомирську, Хмельницьку та Чернівецьку області, з місцезнаходженням у місті Вінниці.

Рада суддів України вітає перших новообраних голів новоутворених судів і висловлює впевненість, що виваженість, принциповість, високі професіональні якості та відданість справі кожного з них стануть запорукою успішної діяльності на відповідальних державних посадах.

За повідомленням прес-служб судів 

Прес-служба РСУ