Рада Суддів
України

uaUA enEN

24.05.2018, 11:24

Олег Ткачук: "Судді та працівники апарату суддів, які працюють на прифронтових територіях, гідні найвищої поваги та підтримки" Олег Ткачук:

18 травня 2018 року Рада суддів України провела виїзне засідання у Сєвєродонецьку, що на Луганщині, під час якого прийняла цілий ряд знакових рішень, серед яких і рішення №19 "Про стан організації роботи судів у зоні, наближеній до району бойових дій".

"Я вражений людьми. Людьми, які ризикуючи власним життям із окупованої території привезли сюди свої мантії, державний прапор, вишиванки. Це найдорожче, що у них було. Рада суддів України зробить все, щоб підтримати суддів, працівників апарату судів і морально і фінансово. Останнє стосується покращення умов, в яких працюють суди та покращення доступу громадян до правосуддя." - це були перші слова, якими Голова Ради суддів України Олег Ткачук звернувся до суддів апеляційного суду Луганської області та  місцевих загальних судів Луганщини та Донеччини, які брали участь у спільній з членами РСУ нараді.

Що ще буде зроблено для покращення умов роботи прифронтових судів та забезпечення доступу громадян до правосуддя, дивіться у спеціальному випуску програми "Тема дня", яку підготували журналісти телекомпанії UA: ДОНБАС.

Прес-служба РСУ