Рада Суддів
України

uaUA enEN

24.01.2019, 07:12

Президент України відзначив державними нагородами суддів у відставці з нагоди Дня Соборності України Президент України відзначив державними нагородами суддів у відставці з нагоди Дня Соборності України

Президент України Петро Порошенко 22 січня 2019 року видав  Указ  про відзначення державними нагородами України з нагоди Дня Соборності України. 

В Указі зазначено, що державні нагороди та відзнаки присвоєно за значний особистий внесок у державне будівництво, зміцнення національної безпеки, соціально-економічний, науково-технічний, культурно-освітній розвиток Української держави, вагомі трудові досягнення, багаторічну сумлінну працю.

Серед громадян, які удостоєні високих державних нагород, є і судді у відставці: Олег Дмитрович Левчук  - суддя апеляційного суду Київської області, Володимир Юрійович Поплавський - суддя Дніпропетровського апеляційного адміністративного суду,

Анатолій Іванович Самойленко  - суддя апеляційного суду Донецької області та Олександр Максимович Чепур  - теж суддя апеляційного суду Донецької області. Всі вони удостоєні почесного звання "Заслужений юрист України" за поданням Ради суддів України.

Голова Ради суддів України Олег Ткачук від імені Ради привітав колег з високою державною відзнакою. "Ми щиро раді і горді за колег, які отримали звання "Заслужений юрист України", що є чи не найбільшою відзнакою висококваліфікованої, професійної і багаторічної правничої діяльності. Ми віримо, що таке вшанування додасть колегам творчих сил і натхнення з тим, щоб активно ділитися своїми знаннями та досвідом з молодими суддями, які зараз починають здійснювати правосуддя в українських судах" - сказав Олег Ткачук.

Він також зазначив, що Рада суддів України і надалі працюватиме над тим, щоб професійна діяльність кращих з кращих представників суддівської спільноти була належно оцінена збоку держави і стала прикладом для наслідування тим, хто працює на ниві правосуддя.

Прес-служба РСУ