Рада Суддів
України

uaUA enEN

01.12.2019, 08:04

Привітання Голови Ради суддів України працівникам прокуратури Привітання Голови Ради суддів України працівникам прокуратури

Шановні колеги, прокурори! 

Від мене особисто та від імені Ради суддів України прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята - Дня працівників прокуратури! 

Обираючи свій фах, Ви свідомо стали на сторожі законності і правопорядку, захисту інтересів народу та Держави. Саме від Вашого професійного рівня, Ваших знань і відповідальності залежить те, наскільки законно і справедливо буде здійснено захист прав невинної людини, покарано злочинців та відновлено права потерпілого. Ваші зусилля можуть відстояти і права Держави. Завдання складне, але воно Вам під силу. 

Я переконаний, що спільними зусиллями, через труднощі і випробування, ми побудуємо справедливу систему правовладдя в Україні, де кожен громадянин відчуватиме себе захищеним і рівним перед законом.

Через терни до зірок - це шлях, який проходять вірні справі професіонали, офіцери без страху і докору, люди із загостреним почуттям справедливості, честі й гідності. Ви саме такі.

Тож добра Вам, здоров'я та успіхів на професійній ниві.

             З повагою

             Голова Ради суддів України                                                         Богдан Моніч