Рада Суддів
України

uaUA enEN

23.08.2017, 08:33

Привітання Голови Ради суддів України з Днем Незалежності України Привітання Голови Ради суддів України з Днем Незалежності України

Дорогі співвітчизники! Шановні судді, працівники апаратів судів та установ системи правосуддя!

Від імені Ради суддів України та від себе особисто сердечно вітаю вас з Днем Державного Прапора та 26-ю річницею Незалежності України!

24 серпня – день, що золотими літерами вписаний в історію нашої держави, бо саме з нього ми ведемо літочислення нової епохи в житті України і житті кожного з нас. Ця знаменна дата законодавчо закріпила віковічне прагнення українців до національного відродження, духовної свободи, економічного зростання, культурного піднесення і верховенство права.

Безумовно, ці роки стали випробовуванням для всіх нас, випробовуванням на зрілість, терпіння, толерантність, патріотизм, жертовність, відданість і людяність. Проте, ми зрозуміли, що готові і вміємо захищати свою землю як від агресора, так і від посягань на права і свободи громадян, підтвердження останньому – масштабна реформа судової влади України. І це символічно, бо незалежність держави як і незалежність судів і суддів має забезпечуватися усіма державними інституціями в усіх сферах життя країни.

Знаю, нам є чим пишатися, є що виправляти і вдосконалювати у процесі державотворення так, аби не було соромно перед нащадками за згаяний час та втрачені можливості. Я вірю, ми горді того, що причетні до творення і розбудови нашої держави, що кожен на своєму місці, змінюючи себе – змінює світ навколо на краще.

З нагоди Дня Незалежності України я від усієї душі бажаю вам та вашим рідним міцного здоров’я, щастя, добра, достатку, щедрої долі та миру заради майбутнього нашої держави та її народу.

Слава Україні!

З повагою, Голова Ради суддів України              Валентина Сімоненко