Рада Суддів
України

uaUA enEN

23.08.2018, 10:56

Привітання голови Ради суддів України з Днем Незалежності України! Привітання голови Ради суддів України з Днем Незалежності України!

Шановні колеги!

Від імені Ради суддів України та від мене особисто прийміть найщиріші привітання із Днем Державного Прапора України та з Днем Незалежності!

Ці два свята поєднані органічним зв'язком між державою, її символами, народом як творцем історії.

27-у річницю свого становлення наша держава зустрічає в надскладних умовах, які зумовлені, в першу чергу, ситуацією на Сході країни, але від цього вона стає ще сильнішою і загартованішою, бо її громадяни, як ніколи розуміють цінність здобутих свобод та демократичних перетворень.

Свої завдання в утвердженні України, як держави, яка цінує європейські та світові загальнолюдські цінності, має і суддівський корпус. Нині ніхто не має сумнівів у тому, що реформування судової системи, відновлення та повернення довіри до правосуддя, забезпечення права кожного громадянина на справедливий суд є тими постулатами, що визначатимуть внесок кожного з нас у реальне зміцнення Незалежності України.

Адже спільні цінності надають цілісності особам, структурам, системам та державам, які здатні пройти шляхом демократичних перетворень.

Дорогі друзі!

Я щиросердно бажаю Вам, Вашим рідним та колегам міцного здоров’я, щастя, добра, достатку, миру, щедрої долі, подальших успіхів в усіх справах і починаннях заради процвітання незалежної України, добробуту її народу.

Нехай серця наповнюються гордістю за нашу державу, а Ваша плідна праця буде надійною запорукою щасливого майбутнього.


З повагою

Голова Ради суддів України               Олег Ткачук