Рада Суддів
України

uaUA enEN

08.05.2020, 06:15

Привітання Голови Ради суддів України з Днем пам'яті та примирення і Днем Перемоги Привітання Голови Ради суддів України з Днем пам'яті та примирення і Днем Перемоги

Шановні колеги! Дорогі українці!

8 травня Україна відзначає День пам'яті та примирення, 9 травня – День Перемоги.

Це дні, у які ми вшановуємо подвиг Українського народу у Другій світовій війні. Це трагічні сторінки нашої історії. Сторінки, які не дають забути про горе і нестерпний біль, що прийшов чи не в кожну українську родину. Україна втратила у тій війні мільйони своїх синів і дочок, але вистояла, відродилася з попелу і зміцнилася у своїй величі та незалежності. 

Сьогодні ми схиляємо голови в пам'ять перед усіма, хто загинув, визволяючи свою землю та території держав, які об'єдналися у боротьбі проти фашизму. 

Ми вшановуємо ветеранів війни, учасників українського визвольного руху, жертв нацистських переслідувань задля того, щоб спустошливий смерч війни ніколи знову не пронісся світом.

Ми пам'ятаємо і ми перемагаємо! Наші воїни перемагають своєю стійкістю і духом на фронтах Сходу України, де так підступно  новоявлений агресор вже шість років спустошує українську землю. І ми переможемо! Україна переможе, бо наша нація гартована в боях за мир, свободу й незалежність!

Слава Україні! Героям Слава!

З повагою

Голова Ради суддів України                   Богдан Моніч