Рада Суддів
України

uaUA enEN

14.12.2018, 08:36

Привітання Голови Ради суддів України з Днем працівників суду Привітання Голови Ради суддів України з Днем працівників суду

Шановні друзі, колеги-судді, працівники апарату! 

Від імені Ради суддів України та від мене особисто прийміть найщиріші вітання з нагоди нашого спільного професійного свята Дня працівників суду! 

Обираючи свій фах і місце роботи, Ви свідомо присвятили себе самовідданому служінню народу, закону, щоденній, наполегливій праці з практичного втілення у життя принципу верховенства права, захисту прав та свобод кожного. Тепер ви належите до тієї когорти правників, які на практиці, щоденно, крізь душу і серце, пропускають надію на справедливість, або ж увесь біль людини, яка приходить до суду за правдою. Так само, разом з кожною людиною ви радієте, коли ця справедливість завдяки закону відновлюється і утверджується. 

Тож нехай Ваші професійні зусилля в ім'я справедливості та людини будуть винагородженні повагою і довірою кожного громадянина. Нехай Ваші знання, досвід і мудрість будуть надійним дороговказом у вирішенні найскладніших питань і життєвих ситуацій. Нехай Ваша почесна праця завжди супроводжується успіхом, а люди мають від неї чітке відчуття захищеності та усвідомлення невідворотності покарання за порушення законності.

Будьте щасливі у родинах, бережіть тих, кого любите, захищайте тих, хто шукає захисту, і судіть за законами та по справедливості. Завжди пам'ятайте про те, що місія Ваша почесна - забезпечувати права і свободи людини, утверджувати принципи верховенства права та розвитку України як демократичної, правової держави.

Миру Вам, добра, здоров'я!

З повагою Голова Ради суддів України                                                  Олег Ткачук