Рада Суддів
України

uaUA enEN

12.10.2018, 06:36

Привітання Голови Ради суддів України з Днем захисника України Привітання Голови Ради суддів України з Днем захисника України

Шановні колеги! Дорогі співвітчизники, захисники України!

Від імені Ради суддів України та від мене особисто прийміть найщиріші вітання з Днем захисника України! Це найшляхетніше, найвеличніше, найпатріотичніше свято, яке своїми життями і подвигами повернули народу Герої України - її захисники.

Я схиляю голову перед кожним, хто залишив свою цивільну професію, свою сім’ю, дітей, батьків, поклав до серця найцінніше – їхні фото та Боже благословення, взяв до рук зброю і пішов боронити рідну землю від загарбників. Сповнені генетичною силою козацьких традицій, де мужність та героїзм, як воля й Україна, - понад усе, ви стали крицею, об яку розбиваються кулі та снаряди ворога. І саме завдяки вам наші діти сплять, не здригаючись від вибухів, а країна з надією дивиться у майбутнє.

Як людина, як суддя, як батько я низько вклоняюсь тим суддям і працівникам суду, котрі обов’язок захисту держави поставили вище від виконання функцій держави, на які вона їх уповноважила, і стали рівними серед рівних, одягнувши однострої української армії. Армії, яку своїм Покровом захищає Пресвята Богородиця і за яку моляться українці.

Дорогі захисники і захисниці України! В це світле свято я бажаю Вам родинного щастя, сімейного затишку, здоров’я, невичерпної енергії та миру.

Нехай Бог Береже Вас і Україну!

Маю честь!

З повагою

Голова Ради суддів України,

полковник юстиції у відставці                                           Олег Ткачук