Рада Суддів
України

uaUA enEN

02.04.2021, 05:23

Привітання працівникам Служби судової охорони з нагоди створення Привітання працівникам Служби судової охорони з нагоди створення

Шановний пане Голово! Шановні військовослужбовці та працівники Служби судової охорони!

Від імені Ради суддів України та від мене особисто прийміть найщиріші вітання з нагоди другої річниці створення Служби судової охорони!

Ви молода та перспективна структура в системі судової влади, але за цих два роки ви навчилися твердо стояти на ногах. Суддівська спільнота пов'язує з вашою діяльністю великі надії і усвідомлює, що саме завдяки вам у суди вже прийшли безпека та захищеність, спокій та виваженість, бо саме на вас покладено завдання із забезпечення громадського порядку в судових установах, припинення проявів неповаги до суду, а також охорони приміщень судів і безпосередньо усіх учасників судових процесів.

Знаємо, що не всі поставлені завдання вам вдалося виконати, розуміємо, що сьогодення підготувало вам нові виклики, але віримо, що ви зможете з ними впоратися і ваша служба буде сприйматися як невід'ємна складова діяльності судової влади України.

Рада суддів України бажає вам, щоб ви ніколи не зупинялися перед труднощами, берегли честь і були вірними присязі народові України.

Здоров'я вам, добра у родинах, успіхів та військового гарту!

З повагою

Голова Ради суддів України             Богдан Моніч