Рада Суддів
України

uaUA enEN

14.06.2018, 16:34

Рада суддів України продовжує робочі візити до районних судів, цього разу міста Львова Рада суддів України продовжує робочі візити до районних судів, цього разу міста Львова

З робочим візитом представники Ради суддів України відвідали Сихівський районний суд міста Львова. Олег Ткачук разом з колегами оглянули приміщення суду та поспілкувались з працівниками апарату суду.

На даний час Сихівський суд займає площу 2153 кв.м та обладнаний 6 залами судових засідань для розгляду цивільних та кримінальних справ, кабінетами суддів, що з’єднані з приймальними, де знаходяться робочі місця помічників та секретарів судових засідань. У приміщенні суду є архів, де зберігаються судові справи з 2002 року, а також працюють чотири канцелярії: загальна, цивільна, кримінальна та адміністративна, які щоденно здійснюють прийом громадян. На цей час штатний розклад суду налічує 54 штатних одиниць, з яких 12 суддів. 

"Ми починали свою роботу в іншому приміщенні, тут ми працюємо з 2004 року. Ви ж бачите, що наш суд займає четвертий та п’ятий поверх. В цьому ж будинку розташовані Галицький районний суд міста Львова, Львівський окружний адміністративний суд, а також Львівське регіональне відділення Національної школи суддів України." - розповів історію суду Голова Сергій Лєсной.

"Завжди приємно бачити нові зали судових засідань та і взагалі бути в суді де все зроблено для комфорту всих, і працівників, і суддів, і громадян" - підсумував візит очільник Ради суддів України.

Нагадаємо, візит до Сихівського районного суду міста Львова відбувся напередодні чергового засідання Ради суддів України, яке буде проводитися в місті Львові. 

До зустрічі долучилися голова комітету з питань організаційно–кадрової роботи судів, органів суддівського самоврядування Ради суддів України, суддя Верховного Суду Володимир Кравчук і член комітету, суддя Тернопільського окружного адміністративного суду Андрій Жук, а також начальник Територіального управління державної судової адміністрації України в Львівській області Віктор Дейнека.

Прес-служба РСУ