Рада Суддів
України

uaUA enEN

26.09.2016, 07:04

Рада суддів України висловлює співчуття родинам поліцейських, які загинули при виконанні Рада суддів України висловлює співчуття родинам поліцейських, які загинули при виконанні

Рада суддів України висловлює глибоке співчуття рідним, близьким та колегам поліцейських, які загинули під час виконання службових обов'язків у Дніпрі.

Ця втрата болітиме сім'ям загиблих роками і тільки час, підтримка людей та держави допоможуть загоїти рани непоправної і несправедливої втрати, адже життя є найвищою цінністю, котру ніхто не має права забирати у людини.

Разом тим, трагедія у Дніпрі показала наскільки небезпечним може бути сумлінне виконання службових обов'язків людьми, які покликані охороняти правопорядок та закон, безпеку та спокій громадян, не маючи впевненості у власній захищеності та безпеці.

Представникам судової влади такі відчуття відомі як нікому, вони стали для них реальним сьогоденням, в якому погрози, залякування і навіть вбивства залишаються без належного реагування з боку відповідних правоохоронних органів.

У цьому зв'язку, Рада суддів України висловлює сподівання, що всі обставини, які призвели до трагедії у Дніпрі, будуть належними чином розслідуванні, умисність злочину буде доведено і вбивця постане перед судом, який і визначить законну, справедливу і неупереджену міру покарання за вбивство правоохоронців, які знаходилися при виконанні службових обов'язків.

                    Голова Ради суддів України                                           Валентина Сімоненко