Рада Суддів
України

uaUA enEN

13.07.2018, 09:48

Суддя-спікер господарського суду Тернопільської області зустрівся з журналістами під час прес-сніданку Суддя-спікер господарського суду Тернопільської області зустрівся з журналістами під час прес-сніданку

12 липня 2018 року за чашкою гарячої кави відбувся прес-сніданок з метою обговорення судової реформи в Україні. Захід організовано Тернопільським обласним осередком Комітету виборців України в рамках проекту "Підвищення обізнаності громадськості щодо стану та ходу судової реформи", який реалізовується за сприяння Програми Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) "Нове правосуддя".

Під час прес-сніданку суддя-спікер господарського суду Тернопільської області Володимир Гевко поділився своїми думками щодо співпраці судів та ЗМІ, окреслив можливі шляхи взаємодії журналістів та прес-служби у судах.

Серед іншого Володимир Гевко розповів про створення постійно діючої робочої групи Ради суддів України з питань розвитку суддівського самоврядування у Тернопільській області, до складу якої він увійшов. Такі робочі групи створено у кожній області з метою розвитку суддівського самоврядування в областях, залучення суддів до виконання рішень з’їзду суддів та роботи Ради суддів України. Керівником робочої групи у Тернопільській області призначено члена Ради суддів України, суддю Тернопільського окружного адміністративного суду Андрія Жука.

До складу групи увійшли судді апеляційного суду Тернопільської області, господарського суду Тернопільської області, Тернопільського окружного адміністративного суду, Тернопільського міськрайонного суду, Бучацького та Монастириського районних судів.

Загалом захід пройшов у дружній та теплій атмосфері.

За інформацією прес-служби суду

Прес-служба РСУ