Рада Суддів
України

uaUA enEN

30.08.2017, 10:30

ВККС розгляне кандидатів на участь у доборі на посаду судді місцевого суду ВККС розгляне кандидатів на участь у доборі на посаду судді місцевого суду

Вищою кваліфікаційною комісією суддів України 08 вересня 2017 року призначено до розгляду вирішення питання допуску осіб до участі в оголошеному Комісією 03 квітня 2017 року доборі кандидатів на посаду судді місцевого суду.

Повідомляємо, що засідання Комісії із вказаного питання відбудеться за адресою: м. Київ, вул. Механізаторів, 9, о 10 год. 00 хв.

Відповідно до пункту 28 Умов подання документів та допуску до добору і відбіркового іспиту кандидатів на посаду судді місцевого суду особа, стосовно якої розглядається питання, має право брати участь у засіданні при розгляді відповідного питання стосовно неї, неявка особи на таке засідання не перешкоджає розгляду Комісією відповідного питання та ухваленню рішення.

Зі списком осіб, стосовно яких вирішуватиметься питання допуску до участі в доборі кандидатів на посаду судді місцевого суду, можна ознайомитись за посиланням.

За інформацією прес-служби ВККС

Прес-служба РСУ