Рада Суддів
України

uaUA enEN

02.11.2022, 06:53

​Рада суддів України відновила підготовку до з'їзду суддів України ​Рада суддів України відновила підготовку до з'їзду суддів України

Рада суддів України відновила підготовку до проведення ХІХ позачергового з'їзду суддів України.

Востаннє з'їзд відклали через те, що Етична рада, за час, що залишився до проведення суддівського форуму, а це 11-13 липня 2022 року, не встигала провести співбесіди з усіма кандидатами на посаду члена Вищої ради правосуддя, які вирішили обиратися від з'їзду суддів України.

"За інформацією Етичної ради вона завершила співбесіди з кандидатами на посаду члена Вищої ради правосуддя від з'їзду суддів України. Відповідно, на найближчому засіданні РСУ ми визначимо дату проведення з'їзду і приступимо до виконання організаційно-технічних заходів" - повідомив Голова Ради суддів України Богдан Моніч.

Також, в межах організаційних заходів щодо підготовки й проведення з'їзду суддів України, буде організовано проведення традиційного відеомарафону за участі кандидатів на посаду члена ВРП від з'їзду суддів України, щодо яких буде позитивний висновок Етичної ради.

Участь кандидатів у відеомарафоні буде добровільною, він відбуватимуться в режимі онлайн на платформі ZOOM і транслюватимуться на YouTube-каналі Ради суддів України. Детальна інформація щодо проведення відеомарафону буде опублікована на сайті Ради суддів України.

Нагадаємо, ХІХ позачерговий з'їзд суддів України найперше було призначено на 22-23 грудня 2021 року.

Пресслужба РСУ