Рада Суддів
України

uaUA enEN

11.11.2017, 08:50

11 листопада урочисте відкриття турніру з міні-футболу на Кубок "Феміди" 11 листопада урочисте відкриття турніру з міні-футболу на Кубок

11 листопада 2017 року о 17:00 годині на території учбово-тренувальної бази "ФК "Динамо" за адресою: місто Київ, Столичне шосе, 50 відбудеться урочисте відкриття турніру з міні-футболу серед суддів, працівників судів, інших органів та установ системи правосуддя із розіграшу Кубка "Феміди". 

Турнір з міні-футболу серед суддів, працівників судів, інших органів та установ системи правосуддя із розіграшу Кубка "Феміди" проводиться під патронатом Ради суддів України, Вищої ради правосуддя та Державної судової адміністрації України і приурочений до Дня працівників суду. Рішення  про проведення турніру було прийнято на засіданні Ради суддів України 12 жовтня 2017 року.

Нагадуємо, що 27 жовтня 2017 року в конференц-залі Державної судової адміністрації України відбулися збори представників команд судових установ, що беруть участь у турнірі з міні-футболу серед суддів, працівників судів, інших органів та установ системи правосуддя із розіграшу Кубка "Феміди" у 2017 році. Учасники зборів провели жеребкування серед 23 команд-учасниць з усієї України та обрали новий склад Організаційного комітету Турніру. Для висвітлення перебігу турніру, на офіційному веб-сайті "Державна судова адміністрація України" у розділі "Інше" відкрито спеціальну рубрику "Кубок "Феміди" 2017".

Запрошуємо  команди-учасниці, вболівальників та представників засобів масової інформації приєднатися до заходу! 

Прес-служба РСУ