Рада Суддів
України

uaUA enEN

26.03.2021, 09:57

Члени Ради суддів України обговорили організаційні питання початку діяльності Члени Ради суддів України обговорили організаційні питання початку діяльності

26 березня 2021 року відбулася робоча нарада новообраної Ради суддів України.

Під час наради було обговорено цілий ряд організаційних питань, що стосувалися проведення другого засідання Ради, на якому планується створити Комітети РСУ, робочі групи, які опікуватимуться актуальними питаннями судової влади, а також узгоджено попередні питання порядку денного.

Голова Ради суддів України Богдан Моніч зазначив, що Рада нинішнього скликання (обрана XVIII черговим з'їздом суддів України) працюватиме в складних умовах чергового етапу реформування судової влади.

"У своїй роботі ми маємо зосередитись на питаннях фінансування судової системи, реорганізації місцевих судів з урахуванням змін в адміністративно-територіальному устрої держави, зміцнення довіри до судової влади та незалежності суддів і судів, а це питання-виклики, які зараз стоять перед суддівською спільнотою", - наголосив Богдан Моніч.

Він також висловив сподівання, що члени Ради суддів України активно і сумлінно почнуть виконувати свої обов'язки і стануть лідерами думок та агентами змін у суддівській спільноті.

Попередньо засідання планується на 09.04.21 у місті Вінниці на базі 7ААС.

Фото членів Ради суддів України, обраних XVIII черговим з'їздом суддів України, який відбувся 9-11 березня 2021 року

Пресслужба РСУ