Рада Суддів
України

uaUA enEN

21.09.2021, 08:23

До уваги суддів та суддів у відставці! Рада суддів України оголошує початок добору на посаду члена Етичної ради! До уваги суддів та суддів у відставці! Рада суддів України оголошує початок добору  на посаду члена Етичної ради!

До уваги суддів та суддів у відставці!

На виконання вимог Закону України №1635-IX, рішенням від 21 вересня 2021 року №46 Рада суддів України оголошує про початок проведення добору на посаду члена Етичної ради за квотою РСУ.

Вказаним рішенням затверджено Положення про проведення добору на посаду члена Етичної ради, яке визначає умови та строки здійснення добору на посаду члена Етичної ради з метою формування списку кандидатів до Першого складу Етичної ради за квотою Ради суддів України.

Строк подання кандидатами документів для участі в конкурсі - із 22 вересня 2021 року по 21 жовтня 2021 року включно.

Документи можна подати особисто до Ради суддів України за адресою: вул. Липська, 18/5, м.Київ до 17 год 00 хв.  21 жовтня 2021 року. 

Також документи можна надсилати електронною поштою на адресу davidenko@court.gov.ua. У такому випадку документи мають бути відскановані окремими файлами у форматі PDF.

Необхідні для участі у конкурсі документи, визначені пунктом 7 Положення, мають бути засвідчені кандидатом, подані у повному обсязі та оформлені додатком до заяви кандидата.

Розгляд питання про включення до списку кандидатів здійснюється на засіданні Ради суддів України за наслідками співбесіди на основі поданих документів шляхом обговорення кандидатур та голосування.

Інформація про час та місце проведення співбесіди оприлюднюється на вебсайті Ради суддів України не пізніше, ніж за 5 днів до засідання. Неявка кандидата на співбесіду не перешкоджає розгляду питання про включення його до списку кандидатів. Співбесіда може бути проведена в режимі відеоконференцзв'язку.

Пресслужба РСУ