Рада Суддів
України

uaUA enEN

16.01.2019, 08:28

Єгор Краснов: "Пріоритети Комітету - оновлення Кодексу суддівської етики та Правил поведінки працівників суду" Єгор Краснов:

"Діяльність Ради суддів України у сфері врегулювання конфлікту інтересів у діяльності суддів спрямована на формування єдиного підходу до розуміння і дотримання правил врегулювання цього питання. На основі звернень суддів, Рада суддів України приймає рішення, якими роз'яснює найважливіші та актуальні питання врегулювання конфлікту інтересів суддями. Разом з тим, у Комітеті триває робота з оновлення Правил поведінки працівників суду. Ми вважаємо, що саме судді і працівники апарату суду разом формують уяву громадськості про діяльність судової влади. Ця діяльність має відповідати як високим стандартам роботи, так і вимогам українського суспільства і часу", – зазначає голова Комітету з питань дотримання етичних норм, запобігання корупції і врегулювання конфлікту інтересів, суддя Верховного Суду  Єгор Краснов.

Зі звітом голови Комітету Ради суддів України з питань дотримання етичних норм, запобігання корупції і врегулювання конфлікту інтересів можна ознайомитись тут

Довідково: на сайті Ради суддів України в розділі "Документи" рубрики "Конфлікт інтересів" розміщено оновлений перелік нормативних документів, якими регламентується врегулювання конфлікту інтересів у суддівській діяльності.

Прес-служба РСУ