Рада Суддів
України

uaUA enEN

08.11.2021, 09:46

Газети "Голос України" та "Урядовий кур'єр" опублікували оголошення про з'їзд суддів України Газети

У суботніх випусках газет "Голос України" та "Урядовий кур'єр" від 6 листопада 2021 року було опубліковано оголошення про скликання Радою суддів України ХІХ позачергового з'їзду суддів України.

Відповідно до частини шостої статті 130 Закону України "Про судоустрій і статус суддів" оголошення про скликання з’їзду суддів України та питання, що виносяться на його розгляд, мають бути опубліковані в газетах "Голос України" та  "Урядовий кур'єр" не пізніше як за тридцять днів до початку роботи з’їзду, а згідно з частиною сьомою статті 130 згаданого Закону в разі, коли з'їзд скликається для обрання членів Вищої ради правосуддя або ВККС України, оголошення має бути опубліковане не пізніше як за 45 днів до початку роботи з'їзду.

Згідно з рішенням Ради суддів України від 04.11.2021 № 49 на порядок денний ХІХ позачергового з’їзду суддів України винесено питання: "Про обрання членів Вищої ради правосуддя", а проведення з'їзду призначено на 22-23 грудня 2021 року у приміщенні конгрес-холу готелю "Президент" за адресою: м. Київ, вул. Госпітальна, 12.

Пресслужба РСУ