Рада Суддів
України

uaUA enEN

18.09.2023, 14:17

Лічильна комісія оголосила результати таємного рейтингового голосування щодо призначення до складу ДГЕ Лічильна комісія оголосила результати таємного рейтингового голосування щодо призначення до складу ДГЕ

Лічильна комісія з проведення таємного рейтингового голосування щодо питання про призначення особи до першого складу Дорадчої групи експертів та обрання її заступника оголосила про результати голосування.

Голова лічильної комісії, член Ради суддів України Костянтин Кобилянський оприлюднив протокол з підрахунку голосів, у якому зафіксовано, що 20 голосів рейтингової підтримки отримав Ярослав Романюк - суддя Верховного Суду України у відставці і 6 голосів члени Ради віддали за Володимира Кузьменка - суддю Шостого апеляційного адміністративного суду.

Претенденти на посаду суддя у відставці Олександр Волков та суддя Касаційного адміністративного суду у складі Верховного Суду Микола Гімон на свою підтримку голосів не отримали.

Таким чином до бюлетеня з таємного голосування щодо призначення особи до першого складу Дорадчої групи експертів та обрання її заступника внесено дві кандидатури: Ярослава Романюка та Володимира Кузьменка.

Пресслужба РСУ