Рада Суддів
України

uaUA enEN

22.05.2018, 13:41

Олена Журавська: "Судова влада має активніше працювати з молоддю. І на своєму рівні ми це робимо" Олена Журавська:

Рада суддів України продовжує активну роботу з молоддю. 22 травня Деснянський районний суд міста Києва відвідали студенти першого курсу Київського національного торговельно-економічного університету. В рамках візиту студенти відвідали судове засідання по кримінальному провадженню по обвинуваченню особи у вчиненні кримінальних правопорушень за ч. 2,3 ст.307 КК  України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання з метою збуту, а також незаконний збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). 

Кримінальне провадження розглядалось у складі колегії, під головуванням члена Ради суддів України - судді Олени Журавської, за участі суддів Ірини Галась та Оксани Панченко. "Частина 2 цієї статті передбачає покарання у вигляді позбавленням волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна, а 3 - від дев'яти до дванадцяти років з конфіскацією майна. Як на мене, це засідання для студентів було досить показовим і відклалося у свідомості, принаймі, ми на це сподіваємось", - каже суддя Олена Журавська.

Вже, після розгляду справи, студенти мали можливість поспілкуватись з суддями та отримати відповіді на питання, що їх цікавили. Майбутні правники залишили в захваті від відвідування судового засідання Деснянського районного суду міста Києва та висловили побажання подальших зустрічей.

Прес-служба РСУ