Рада Суддів
України

uaUA enEN

02.11.2023, 15:48

Подяка суддям України в особі Ради суддів України Подяка суддям України в особі Ради суддів України

Засідання Ради суддів України, яке відбулося 2 листопада 2023 року в Києві, було позначено надзвичайно доброю й емоційно-чутливою подією.

До Ради завітали несподівані гості, колеги, які несуть службу в Збройних Силах України - начальник логістики, -заступник командира 128 окремого батальйону 112 окремої бригади ТрО, полковник Вітко Вячеслав Анатолійович та начальник служби ПММ логістики 128 окремого батальйону 112 окремої бригади ТрО капітан Макарчук Михайло Андрійович (посади і прізвища публікуємо з дозволу тепер вже військовослужбовців).

Вони навідалися до Ради суддів України з почесною і відповідальною місією - подякувати суддям України за щоденну підтримку і допомогу Збройним Силам України.

"Суддям України в особі Ради суддів України за неоціненну допомогу, наснагу продовжувати справи, міць і мужність вистояти перед труднощами та здатність знайти в собі сили на допомогу іншим у найтемніший час! Ваш вклад у загальну справу перемоги неймовірно важливий, а Збройні Сили України продовжують боротьбу саме завдяки вам!", - написано в подяці, яку підписав командир 128 ТрО, підполковник Олександр Білоус.

"Це символічна подяка для усіх суддів України, які віддані своїй справі й державі. Я хочу вас запевнити, що ми не зупинемося й надалі будемо допомогати Збройним Силам України!", - запевнив  Голова Ради суддів України Богдан Моніч.

Подяку від військових прийняла заступник Голови Ради суддів України Оксана Марченко.

Пресслужба РСУ