Рада Суддів
України

uaUA enEN

23.08.2017, 05:22

Пожежа у Харківському ААС ліквідована. Сьогодні суд не працює. Пожежа у Харківському ААС ліквідована. Сьогодні суд не працює.

Пожежа, що сталася 22 серпня в приміщенні Харківського апеляційного адміністративного суду, була повністю ліквідована на ранок 23 серпня. Причиною пожежі стала блискавка, котра влучила у дах будівлі.

Як повідомив виконуючий обов'язки керівника апарату суду Ілля Янчевський, зараз будівля відключена від джерел енергоживлення і зв'язку. З його слів, серверне обладнання, яким забезпечується автоматизована система діловодства суду (АСДС), працівники суду вивезли у безпечне місце ще під час пожежі, не постраждав архів, справи, які знаходилися у кабінетах суддів у металевих шафах,частково залиті водою, але цілком підлягають відновленню. Гірше з комп'ютерним устаткуванням - від води постраждали майже 70% комп'ютерів та оргтехніка.

За попередньою інформацією, під загрозою обвалу знаходиться перекриття третього поверху, яке найбільше пошкоджене і вогнем і водою.

Сьогодні, на 10 годину ранку, у суді скликанні збори суддів, які мають вирішити питання щодо подальшої організації роботи суду.

Прес-служба Ради суддів України