Рада Суддів
України

uaUA enEN

08.03.2024, 07:01

Привітання Голови Ради суддів України з 8 Березня Привітання Голови Ради суддів України з 8 Березня

Шановні колеги – пані судді, працівниці апарату судів, органів та установ системи правосуддя! Вельмишановні українські жінки!

В цей Міжнародний жіночий день, 8 Березня, я, як Голова Ради суддів, хочу висловити своє найглибше захоплення та подяку всім жінкам: суддям, працівницям апарату, матерям, дружинам, сестрам, дочкам та кожній жінці України. Особливу вдячність хочу висловити нашим неймовірним жінкам-воїнам, які стоять на захисті нашої держави у цей непростий час. Ваша мужність, сила духу та незламна воля є прикладом для нас усіх.

Цей день символізує не лише боротьбу за рівні права та визнання ваших досягнень у різних сферах, але й нагадування про те, що жінки стоять на передовій не лише у вихованні наступних поколінь і зміцненні суспільних основ, але й у захисті нашої Батьківщини від агресора. Ваша відвага та відданість справі свободи та незалежності України заслуговує найвищої шани.

Нехай цей день буде для вас, дорогі жінки, нагодою відчути гордість за свої здобутки, отримати заслужену повагу та підтримку. Бажаю кожній з вас здоров'я, миру, щастя та незгасимого світла в серці. Нехай ваші життя будуть наповнені любов'ю, а ваші домівки — теплом і затишком. Зі святом вас, шановні жінки! Ваша сила та любов є фундаментом для нашої спільної перемоги та мирного майбутнього.

З повагою

Голова Ради суддів України           Богдан Моніч