Рада Суддів
України

uaUA enEN

24.08.2022, 02:57

Привітання Голови Ради суддів України з Днем Незалежності України Привітання Голови Ради суддів України з Днем Незалежності України

Шановні колеги!

Від імені Ради суддів України та від себе особисто щиро вітаю вас з Днем Незалежності України!

31 річницю Незалежності України ми відзначаємо в умовах війни й героїчного спротиву українського народу російським загарбникам. І ми горді того, що наша держава та наш народ зуміли відстояти як демократичні цінності, так і непереборне прагнення свободи.

Вже зараз ми вистояли. Ми не дозволили ворогу зруйнувати основи нашої державності, бо всі три гілки влади працювали як єдине ціле, організовуючи й забезпечуючи функціонування держави як суб'єкта міжнародного права.

Я вдячний всім представникам судової влади – від судового розпорядника до голови суду за те, що в найтрагічніший момент нашої історії ви забезпечили діяльність судів і доступ громадян до правосуддя.

Наша незалежність і державність надійно захищені Збройними Силами України, правниками, які захист прав і свобод громадянина визнають як невід'ємну складову існування нації, свідомими громадянами, які кожен на своєму місці наближають нашу перемогу над ворогом.

Тож будьмо сильні, єдині, живімо майбутнім, бережімо дітей і рідних, захищаймо Незалежність та Справедливість, вірмо ЗСУ й в Україну!

Слава Україні! Слава Героям!

З повагою
Голова Ради суддів України                                                               Богдан Моніч