Рада Суддів
України

uaUA enEN

01.12.2023, 07:30

Привітання Голови Ради суддів України з Днем працівників прокуратури Привітання Голови Ради суддів України з Днем працівників прокуратури

Шановні працівники прокуратури!

Від імені Ради суддів України та від мене особисто прийміть щирі вітання з нагоди професійного свята – Дня працівників прокуратури! Внесок кожного з вас у справу формування нашої країни, як правової держави, що обстоює позиції законності й справедливості, є надзвичайно вагомим і ви це знаєте.

Але зараз, коли Україна бореться проти російської збройної агресії, коли злочини проти людяності, проти цивільного населення, проти українських військовополонених, загалом проти цивілізаційного вибору нашої держави, набирають немислимих масштабів – на ваші плечі лягає неймовірна ноша відповідальності за відновлення справедливості.

Без вашої щоденної праці, досвіду, знань, досягнути її буде складно, бо саме з вас починається той рубіж, де інтереси держави та права і свободи кожного її громадянина мають бути надійно захищеними та непорушними.

Віримо, що попри усі труднощі органи прокуратури будуть виконувати свої обов'язки з повною відповідальністю і самовіддачею, чесно і віддано служитимуть державі й суспільству.

Здоров'я, добра та найголовнішої нашої Перемоги!

З повагою

Голова Ради суддів України                                                   Богдан Моніч