Рада Суддів
України

uaUA enEN

15.12.2021, 06:02

Привітання Голови Ради суддів України з Днем працівників суду Привітання Голови Ради суддів України з Днем працівників суду

Шановні колеги-судді, працівники судів!

З глибокою повагою, від імені членів Ради суддів України та від себе особисто вітаю Вас із професійним святом — Днем працівників суду! Це свято об’єднує працівників усіх судових установ, хто своєю самовідданою працею виконує обов’язки в ім’я законності та справедливості.

Вам доводиться працювати у складний час судової реформи, ще не в усіх судах створено належні умови праці і винагорода за цю працю, поки що, не є відповідною. Проте, я знаю, що ви докладаєте максимум знань, енергії, бажання, задля утвердження законності і справедливості.

Саме від вашої щоденної, відповідальної, самовідданої праці значною мірою залежить збереження суспільної та політичної стабільності, миру та спокою, дотримання конституційних прав і свобод громадян.

Я вірю, що спільними зусиллями ми вдосконалимо судову гілку влади, в якій найбільшими цінностями будуть верховенство права та людина, незалежний суд стане надійним захистом для громадян від беззаконня, а ваша праця буде приносити вам задоволення.

Ці завдання не з легких, але, коли ми згуртовані єдиною метою, коли маємо підтримку громадян і прагнемо демократичних перетворень для держави, ми їх виконаємо.

Окремі слова вдячності суддям у відставці, адже Ваші професіоналізм, відповідальність та сумлінне виконання професійних обов’язків стали запорукою нинішніх досягнень системи правосуддя України.

Зі святом вас, шановні колеги! Міцного здоров’я, великого людського щастя, добробуту вам і вашим родинам. Нехай ваш високий професіоналізм, досвід та знання будуть і надалі служити Закону та Україні.

Голова Ради суддів України           Богдан Моніч