Рада Суддів
України

uaUA enEN

29.08.2017, 07:22

Привітання Голови Ради суддів України з нагоди 15-ї річниці створення Державної судової адміністрації України Привітання Голови Ради суддів України з нагоди 15-ї річниці створення Державної судової адміністрації України

Шановні працівники Державної судової адміністрації України та її територіальних управлінь!

Щиро вітаю вас з нагоди 15-ї річниці від дня створення Державної судової адміністрації України.

Указом Президента від 29 серпня 2002 року в системі судової влади України був створений орган, який відповідає за матеріально-технічне та організаційне забезпечення діяльності судів. Це був один з важливих кроків у становленні судової влади як окремої гілки влади. Саме на Державну судову адміністрацію України, на її працівників покладається велика відповідальність за створення умов для відвідувачів суду, їх поінформованості про судові процедури, поведінку у суді, зручності знаходження у суді та здійснення аналітичної роботи щодо вдосконалення роботи суду.

В цілому, це один з аспектів створення суду як установи, що діє задля людей і на їх користь. За 15-ть років на цьому шляху вами зроблено чимало: було створено і забезпечується робота Єдиного державного реєстру судових рішень, започатковано проведення судових засідань у режимі відеоконференцій, запроваджено автоматизовані системи діловодства, зараз велику увагу ви приділяєте матеріально-технічному забезпеченню судів, створенню належних умов для роботи суддів, працівників суду та відвідувачів.

Велика вам за це подяка та повага. Тільки спільними зусиллями, єдністю між суддями, працівниками апарату судів, працівниками державної судової адміністрації України ми створимо дійсно потужну судову владу незалежної України.

Бажаю вам натхнення, терпіння, стійкості, затишку у родинах, благополуччя, здоров'я та щастя.

З повагою,

Голова Ради суддів України              Валентина Сімоненко