Рада Суддів
України

uaUA enEN

15.12.2020, 05:46

Привітання Голови Ради суддів України з Днем працівників суду Привітання Голови Ради суддів України з Днем працівників суду

Шановні працівники апаратів судів, колеги-судді!

Від імені Ради суддів України та від мене особисто прийміть найщиріші вітання з нагоди нашого спільного професійного свята - Дня працівників суду!

Та найперше, прийміть мої слова вдячності за вашу щоденну і невтомну працю, якою ви забезпечуєте функціонування судової влади в Україні.

Цей рік, як ніякий інший, виявився складним і виснажливим для нас. Судова влада зіткнулася з критичним недофінансуванням усіх напрямків діяльності, загострився кадровий голод, нам довелося організовувати роботу в умовах пандемії, викликаної коронавірусною інфекцією, але ми вистояли. І я вам за це вдячний!

Вдячний за те, що ви залишаєтесь гарантами довіри громадян до держави та суспільної злагоди через здійснення незалежного і справедливого правосуддя, а ваша нелегка та відповідальна праця є запорукою ефективного захисту прав і свобод громадян та утвердження України, як правової держави.

Шановні судді, працівники апаратів, органів та установ системи правосуддя!

Цей рік складний, але я вірю, що ми впораємося з усіма проблемами. Бо ваші знання, досвід і мудрість будуть надійним дороговказом у розв'язанні найскладніших питань і життєвих ситуацій.

Тож у день професійного свято прийміть побажання міцного здоров’я, сімейного тепла і затишку, добробуту та всіх гараздів. Наснаги вам, невичерпної енергії, мудрих рішень і віри.

Будьте щасливі та успішні!

З повагою

Голова Ради суддів України                                                           Богдан Моніч