Рада Суддів
України

uaUA enEN

15.12.2022, 05:00

Привітання Голови Ради суддів України з Днем працівників суду Привітання Голови Ради суддів України з Днем працівників суду

Шановні працівники апарату суддів! Колеги!

Від імені Ради суддів та від мене особисто прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята – Дня працівників суду!

Цьогоріч воно особливе, бо рік ви працювали в надзвичайно складних умовах, в умовах війни, яку розв’язала російська держава проти України, проти кожного з нас, проти наших дітей і батьків. Вже зараз ми знаємо, що Україна й народ вистояли і в цьому теж ваша заслуга.

Ви робили все, щоб зберегти суди і забезпечити безперервність здійснення правосуддя. Ви рятували справи, технічне обладнання судів, допомагали українській армії і ставали учасниками спротиву агресору.

Ми вдячні вам за громадянську позицію і за людяність. Попри труднощі ви зберегли відданість своїй справі та віру в нашу перемогу.

Дякуємо вам за працю. Рада суддів України робить все, щоб ваш внесок у збереження судової влади під час війни був належно оцінений та відзначений державою. Вірю, що так буде.

Щиро бажаю вам добра і здоров’я, професійного зростання і достатку в родинах. Віримо в Україну! Віримо Збройним Силам та нашу перемогу над ворогом.

З повагою

Голова Ради суддів України                                                                                  Богдан Моніч